Virtasalmen lähikirjasto

 

Virtasalmen lähikirjasto sijaitsee Virtasalmen keskustassa. Kirjasto liitettiin vuonna 2004 ensin Pieksänmaan kirjastoon ja vuonna 2005 Pieksämäen kaupunginkirjastoon. Kirjasto toimii katutasossa, eli meille on helppo tulla käymään.

Jos haluamaasi teosta ei löydy Virtasalmen kirjastosta, voi esittää hankintaehdotuksen tai varata teoksen toimitettavaksi Virtasalmen kirjastoon. Lainaamasi aineiston voit palauttaa mihin tahansa Lumme-kirjastojen toimipisteeseen. Varauksesi voit noutaa sieltä, mikä on itsellesi kätevintä, eli myös Virtasalmen kirjastosta.

 

Omatoimiaikaan voit käyttää kirjaston tiloja ja laitteita, lainata ja palauttaa automaateilla. Sisään kirjastoon pääset kirjautumalla kirjastokortillasi ja numeerisella salasanalla (PIN-koodi). Huomioi poikkeukset aukioloajoissa!

Automaatti opastaa kuinka toimia eri tilanteissa. Asiakas on vastuussa palauttamattomana kirjastoon jätetystä aineistosta!

Kirjastomaksuja voi maksaa kirjaston palveluaikana, tai verkkokirjastossa. Verkkomaksamisen minimisumma on: 0,65 €

Lue lisää omatoimiajoistamme.

Kirjastossa  järjestetään koululaisten- ja eri ryhmien kirjastovierailuja, satutunteja, luku- ja digineuvontaa.

Lisätietoja: Satu Hankipohja p. 050 430 5581

Onko sinulla tarve ommella? Käytössäsi on yksi ompelukone ja silitysrauta Virtasalmen kirjastossa.

Kirjaston tapahtumista ilmoitamme kirjaston ilmoitustaululla, facebookissa ja/tai kirjaston kotisivuilla.

 

Satutunnit

Kirjastokissa Kiki tulee syksyllä kerran kuussa pitämään satutuokion. Tuokiot pidetään keskiviikkoisin klo klo 9.15-9.45.

18.1., 15.2., 15.3. ja 12.4.

Kohderyhmänä 3-6 -vuotiaat ja heidän aikuisseuralaiset , varhaiskasvatus, esiopetus, 1. -2. luokka sekä kaikki halukkaat

Tervetuloa mukaan!

Huom! Jos et pääse paikanpäälle, älä huolestu. Lisää satutuokioita löytyy Poleenin kirjaston YouTube –kanavalta tallenteena.