Virtasalmen lähikirjasto

Virtasalmen lähikirjasto sijaitsee Virtasalmen keskustassa. Kirjasto liitettiin vuonna 2004 ensin Pieksänmaan kirjastoon ja vuonna 2005 Pieksämäen kaupunginkirjastoon. Kirjasto toimii katutasossa, eli meille on helppo tulla käymään.

Jos haluamaasi teosta ei löydy Virtasalmen kirjastosta, se saadaan sinne kyllä. Lainaamasi aineiston voit palauttaa mihin tahansa Lumme-kirjastojen toimipisteeseen. Varauksesi voit noutaa sieltä, mikä on itsellesi kätevintä, eli myös Virtasalmen kirjastosta.

Onko sinulla tarve ommella? Käytössäsi on yksi ompelukone ja silitysrauta Virtasalmen kirjasossa.

Kirjasto toimii aktiivisesti myös omatoimiaikana!

Omatoimiaikaan voit käyttää kirjaston tiloja ja laitteita, lainata ja palauttaa automaateilla.

Vuoden 2019 alusta, tullaan lisäämään kirjaston omatoimiaikaa. Uutuutena kirjaston omatoimiaikana järjestetään koululaisten kirjastovierailuja, satutunteja, luku- ja digineuvontaa.

Lisätietoja: Tarja Frilander, Informaatikko (lapset ja nuoret) p. 044 799 5344

Automaatilla palautettu aineisto laitetaan lukittuun laatikkoon. Automaatti opastaa kuinka toimia eri tilanteissa. Asiakas on vastuussa palauttamattomana kirjastoon jätetystä aineistosta!

Kirjastomaksuja voi maksaa kirjaston palveluaikana, tai verkkokirjastossa. Verkkomaksamisen minimisumma on: 0,65 €

Lue lisää omatoimiajoistamme.

 

Tapahtumat

Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluneuvonta on tavattavissa Virtasalmen kirjastossa joka kuukauden toinen keskiviikko klo 13-15.

Satutuokiot 2021

Virtasalmi

Lastenkulttuurikeskus Versossa teimme jo syksyllä, 2020, linjauksen, että emme tee Kulttuuriketju-vierailuja kouluihin ja varhaiskasvatusyksiköihin tämän lukuvuoden aikana. Kaikki vierailut korvataan videoilla ja muilla materiaaleilla.

Videosatutuokiot

Satutuokiot

Kirjaston tapahtumista ilmoitamme kirjaston ilmoitustaululla ja kirjaston kotisivuilla.