Jäppilän lähikirjasto

Jäppilän lähikirjasto sijaitsee Jäppilän keskustassa. Kirjasto liitettiin vuonna 2004 ensin Pieksänmaan kirjastoon ja vuonna 2005 Pieksämäen kaupunginkirjastoon. Kirjasto toimii katutasossa, eli meille on helppo tulla käymään.

Jos haluamaasi teosta ei löydy Jäppilän kirjastosta, se saadaan sinne kyllä. Lainaamasi aineiston voit palauttaa mihin tahansa Lumme-kirjastojen toimipisteeseen. Varauksesi voit noutaa sieltä, mikä on itsellesi kätevintä, eli myös Jäppilän kirjastosta.

 

Jäppilän kirjaston aukioloajat ovat kotisivujemme Yhteystiedot välilehdellä

 

Omatoimiaika

Omatoimiaikaan voit käyttää kirjaston tiloja ja laitteita, lainata ja palauttaa automaateilla, sekä noutaan varauksia.

Automaatilla palautettu aineisto laitetaan tätä tarkoitusta varten olevaan kärryyn, josta saa myös lainata muiden palauttamaa aineistoa. Varattu aineisto laitetaan omaan laatikkoonsa. Automaatti opastaa kuinka toimia eri tilanteissa. Asiakas on vastuussa palauttamattomana kirjastoon jätetystä aineistosta!

Kirjastomaksuja voi maksaa kirjaston palveluaikana, tai verkkokirjastossa. Verkkomaksamisen minimisumma on: 0,65 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää omatoimiajoistamme.

Tapahtumat

Kirjaston tapahtumista ilmoitamme kirjaston ilmoitustaululla ja kirjaston kotisivuilla.

Satutuokiot 2021

Lastenkulttuurikeskus Versossa teimme jo syksyllä linjauksen, että emme tee Kulttuuriketju-vierailuja kouluihin ja varhaiskasvatusyksiköihin tämän lukuvuoden aikana. Kaikki vierailut korvataan videoilla ja muilla materiaaleilla.

Videosatutuokiot

Satutuokiot

 

 

 

 

Virtuaalikierros kirjastossa