Palvelut käyttöösi kirjastokortilla

Avaimesi kirjaston aineistoihin ja palveluihin on kirjastokortti. Kirjastokortin saat mistä tahansa kirjaston toimipisteestä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja täyttämällä asiakastietolomakkeen. Alle 15-vuotiailta tarvitsemme lisäksi huoltajan kirjallisen suostumuksen. Kirjastokortti käy kaikissa toimipisteissämme ja ensimmäinen kortti on ilmainen.

Kirjastokortti on henkilökohtainen, joten olet vastuussa sen käytöstä ja kortilla lainatusta aineistosta. Tarkemmat tiedot käyttäjän oikeuksista, vastuista ja tietosuojasta löydät kirjaston käyttösäännöistä.

Tästä voit ladata kirjastokortin hakemuslomakkeen ja tuoda sen täytettynä kirjastoosi.

Kirjastokorttihakemus

Customer registeration form
Kirjastokorttihakemus yhteisöt

Kortin kaveriksi tunnusluku

Tunnusluvun (Pin-koodi) avulla voit käyttää seuraavia kirjaston palveluja:

PIN-koodi on nelinumeroinen luku, jonka saat kaikista kirjastoistamme.  Ota mukaan kirjastokorttisi ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.

PIN-koodin saat nyt vaihtoehtoisesti verkkokirjastomme kautta, jos sähköpostiosoitteesi on liitetty asiakastietoihisi.

Katosiko kortti tai muuttuivatko yhteystiedot?

Jos kirjastokorttisi katoaa tai yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) muuttuvat, ilmoitathan siitä kirjastoosi pikapuoliin. Näin postit kulkevat oikeisiin osoitteisiin, etkä katoamistapauksissa ole vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Kirjaston käyttösääntöjen mukaan kortin haltija vastaa kaikesta kortilla lainatusta aineistosta siihen asti, kunnes katoamisilmoitus on tehty.

Kirjasto ei myöskään saa muuttuneita yhteystietojasi väestötietojärjestelmästä.

Muutoksen yhteystietoihisi voit tehdä paikan päällä kirjastossa, soittamalla, sähköpostitse tai verkkokirjastossa. Nimenmuutoksen voit tehdä vain paikan päällä kirjaston asiakaspalvelussa. Ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.