Tule lukemaan Poleenin kirjaston lukukoiralle!

Lukukoiratoimintaa ei ole tällä hetkellä saatavana.

 

Lukukoiratoimintaa Poleenin kirjastossa!

Pieksämäen oma lukukoira Sona odottaa innokkaana kuuntelemaan lukijoita.

Lukuaika on n. 15 min ja lukija saa itse valita kirjan mitä haluaa lukea 🙂

Lukuaikoja voit varata lukukoirapäiville Tuulalta p.044-799 5304 tai sähköpostitse: tuula.vahtermo@pieksamaki.fi

Lukemaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset lukijat!
Huoltajan lupa tarvitaan.

Sona nauttii rapsutuksista, silityksistä ja uusista ystävistä – joten tervetuloa tekemään tuttavuutta lukukoiriamme kanssa!

Lukukoiratoiminta

Keväällä 2018 Poleenin kirjastossa on alkanut lukukoiratoiminta, jossa lapset voivat tulla lukemaan koiralle ääneen. Koiralle lukeminen innostaa lukemaan ja tukee lukemaan oppimista leppoisassa ympäristössä.  Koiran läsnäolo voi rentouttaa ja lievittää stressiä. Koira ei arvostele tai huomauttele virheistä, hitaudesta tai epäröinnistä. Lukijaksi sopii kuka tahansa: sekä aloittelevat että etevät lukijat ovat tervetulleita lukemaan koiralle.

Lukukoira on tavattavissa Poleenin kirjastossa kaksi kertaa kuukaudessa (ei kesäaikaan). Voit ottaa mukaan oman kirjan tai etsiä luettavaa yhdessä Tuulan kanssa ennen lukuhetken alkua. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin!

Lukukoiria on tällä hetkellä yksi: chihuahua Sona.

Lapsi tarvitsee lukukoiratapaamiseen huoltajan luvan.

Jos on kysyttävää tai haluat varata ajan, ota yhteyttä sähköpostitse: tuula.vahtermo@pieksamaki.fi tai puhelimitse 044 799 5304.

Lukukoiriin liittyvistä asioista tiedotetaan myös Pieksämäen kaupunginkirjaston  Facebook-sivuilla ja Instagram-tilillä! Käy myös tykkäämässä Facebookissa Pieksämäen lukukoirien omasta sivusta!

Kennelliiton lukukoirat