Kansallispuistot – maamme luonnon helmet

Poleenin kirjasto // 22.05.2018 klo 18:00 - 19:30

Luontoilta

Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 700 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan. Tea haastatteli toista sataa puistojen hoitajaa ja muuta asiantuntijaa retkillään, jonne hän vie lukijan mukaan kirjan sivuilla. Kirja on saanut hienon vastaanoton. 7-8 kuukautta ilmestymisensä jälkeen kirjasta saapui juuri 5. painos.

Tule Tean kanssa matkalle Suomen kansallispuistoihin Kulttuurikeskus Poleenin luontoiltaan tiistaina 22.5. klo 18 alkaen. Tea näyttää hienoimpia luontokuviaan kansallispuistoista ja kertoo kokemuksistaan.

”Tämä valokuva- ja tietokirja on seitsemän vuoden työn tulos. Kirjan tekeminen vaati yli 140 000 ajokilometriä, yli 200 vuosittaista matkapäivää, yhteensä yli 700 kansallispuistossa vietettyä päivää, paljon tietokoneella istumista, hyvin aikaisia herätyksiä sekä satoja haastatteluja ja kyselyitä. Henkisesti matka on ollut hieno, fyysisesti sekä rakas että raskas. Mutta ilo on ollut aina läsnä, ja kirjan sivuilta selviää, mitä sain vastineeksi” kirjoittaa Tea Karvinen kirjansa saatesanoissa.

Esityksen jälkeen Tealta voi ostaa signeerattuja kirjoja sekä suomen- että englanninkielisenä 35e hintaan

Tea Karvisen kotisivu

Kartta latautuu...