Okariino.fi – mediapuisto 3-6-vuotiaille. Pelaa ja tutustu medioihin.

Okariino.fi:n puistomaisemassa liikutaan sisältöihin ja toimintoihin aktiivisia maisemaelementtejä klikkaamalla. Maiseman rinnakkaisnäytöille siirrytään nuolinäppäimillä. Okariinon päähahmo on Okariino-Olli, okariinopilliä soitteleva poika. Olli esiintyy Okariinon jokaisella näytöllä ja opastaa käyttäjää ääniohjein. Olli seikkailee Okariinon puistomiljöössä käyttäjän kanssa ja löytyy jokaisen näytön oikeasta alakulmasta.

Klikkaa kuvaa niin pääset pelaamaan!

Okariino on Suomen yleisten kirjastojen yhteinen elämyksellinen mediapuisto 3-6-vuotiaille lapsille. Se esittelee kirjastojen lapsille tarjoamia mediasisältöjä, kuten kirjoja, lehtiä, musiikkia, pelejä ja elokuvia. Okariinosta löytyy myös medialauluja, -loruja sekä -pelejä. Palvelussa lapset voivat tutustua eri mediasisältöihin ja -välineisiin interaktiivisesti sekä tarinallisten kehysten ohjaamina ja pelillisten toimintojen kautta. Lapsi voi tutustua sivuston kautta turvallisesti internetin ja mobiilin maailmaan.

 

Aparaattisaari.fi – pelillinen ja tarinallinen oppimisympäristö esiopetuksen käyttöön.

Peli on Helsingin kaupunginkirjaston, Helsingin varhaiskasvatusviraston ja Aniway Oy:n yhteistyössä tuottama, esikoululaisille tarkoitettu oppimisympäristö. Oppimisympäristö tukee esikouluikäisten medialukutaidon ja tieto- ja viestintäteknologiataitojen kehittymistä.

Klikkaa kuvaa niin pääset pelaamaan!