3.3.2015

Tule meille töihin!

Hakusessa hanketyöntekijä

Kiinnostaisiko sinuakin tehdä kirjastosta entistäkin parempi lapsille ja nuorille?
Haemme jatkajaa heinäkuussa 2014 alkaneeseen hankkeeseen nykyisen hanketyöntekijän jäädessä äitiyslomalle. Työ alkaa 7.4.2015 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu vuoden loppuun.

Junnut remmiin ja tilat vaihtoon –hanke on kirjaston ja nuorisotoimen yhteinen voimanponnistus, jossa kehitetään kirjaston toimintaa, otetaan lapset ja nuoret mukaan kirjaston toiminnan suunnitteluun ja arviointiin sekä kehitetään pysyviä toimintamalleja kirjaston ja nuorisotoimen yhteistyölle.

Hanketyöntekijä tekee näitä juttuja käytännössä, eli jalkautuu lasten ja nuorten pariin erinäköisten aktiviteettien ja osallistamisen merkeissä ja on mukana suunnittelemassa pitkäjänteisempää yhteistyötä. Lue lisää hankkeesta täällä: http://hankkeet.kirjastot.fi/hanke/junnut-remmiin-ja-tilat-vaihtoon

Ketä etsimme?

Toivomme, että olet innostunut ja idearikas, haluat työskennellä lasten ja nuorten kanssa ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Voit olla suorittanut kulttuuri-, nuoriso-, kasvatus- tai kirjastoalan tutkinnon TAI olla näiden alojen opiskelija. Tai muuten hyvä tyyppi! Työ sopii todella hyvin eri alojen opiskelijalle, koska työ on osa-aikaista (noin 8 h / viikko) ja työajat joustavat. Palkkaa maksamme KVTES:n mukaan.

Lisätiedot ja hakemukset

Kysymyksiisi mieluusti vastaa ja hakemustasi odottaa informaatikko Pia Rask-Jussila: sähköposti pia.rask-jussila@pieksamaki.fi, puhelin 0400 – 855 618.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 25.3.2015.