20.8.2014

Tervetuloa uusille sivuille!

Tältä näyttävät Pieksämäen kaupunginkirjaston uunituoreet verkkosivut! Lämpimästi tervetuloa – toivottavasti viihdyt, pidät näkemästäsi ja löydät kaipaamasi tiedot.

Mikä muuttui?

Oikeastaan ihan kaikki. Sivusto on suunniteltu kokonaan uusiksi, ulkoasua ja sisältöä myöten. Tavoitteemme on, että sivuilta löydät helposti tiedon kirjaston tapahtumista, palveluista sekä asioimiseen liittyvät asiat – aukioloajat ja yhteystiedot etunenässä.

Lisäksi nettisivut toimivat avaimena kirjaston verkkopalveluihin, joista toistaiseksi tärkein on verkkokirjasto.

Mitä vielä puuttuu?

Osa sivuista on vielä työn alla. Lasten ja nuorten sivut julkaistaan myöhemmin syksyllä. Myös aineistot – sivu on vielä kovasti vaiheessa, mutta rakentuu vähitellen. Vaikka kaikki sisältö ei vielä olekaan valmista, halusimme julkaista sivut, koska uudelta sivustolta löytyy jo nyt enemmän tietoa kuin nykyisiltä.

Mitä pidit – vai etkö pitänyt? Puuttuiko jotain?

Kaikki palaute uusista sivuista on kullanarvoista! Helpoiten palautetta annat palautelomakkeella, mutta toki voit ottaa yhteyttä myös muilla keinoilla.

Sivuston sisällöstä vastaa informaatikko Pia Rask-Jussila, jonka tavoitat osoitteesta pia.rask-jussila@pieksamaki.fi ja puhelimitse numerosta 0400 855 618.

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!