10.11.2016

Peliviikko (14.11.-19.11.)

Pohjoismainen Peliviikko alkaa maanantain 14.11. ja Poleenin kirjastossa on monenmoista tapahtumaa!

Poleenin kirjastossa on esillä peliaiheista kirjallisuutta ja Poleenin aulassa on mahdollisuus kierrättää vanhat pelit olkoon ne sitten lautapelejä tai digitaalisia pelejä. Tuot jonkun vanhan pelin mitä enää ei käytettä ja voit ottaa mukaan jonkun toisen vanhan pelin. Näin vanhat pelit tulee vielä pelattua vaikka et itse pelaisi niitä.

Alakoululaisille on vielä löydettävissä Rosan koodi kirjaston sopukoista. Seuraa ruusua niin löydät salasanan.

Vastaa myös Pieksämäen kirjastoon suuren konsolipelikyselyyn siitä minkälaisia konsolipelejä haluat että kirjasto hankki kokoelmiinsa. Aikaa tähän kyselyyn on sunnuntaihin 20.11.

nuorisotoimi

Friendzonen ohjelma:

Koko viikon voit myös osallistua slither.io-osoitteessa Pohjoismaisen peliturnaukseen. Paras pelaja voi voittaa puhelimen. Pelissä on muita palkointoja jaetavana parhaimille pelajille. Peliä voi pelata tilan iPadeilla tai omalla kännykällä, koneella ei toimi. Madon nimeksi Pieksamaki, parhaat tulokset kirjataan ylös: julisteeseen nimi ja pisteet, lukkokaapin listaan tarkemmat yhteystiedot.

Joka päivä vaihtuva päivän peli, palkintona Poleenin kahviosta vapaavalintainen tuote –lahjakortti/Peliviikon materiaalia, peliaiheiset elokuvat

Ma 14.11. : Kimble-turnaus, voittajalle palkinto (voi valita myös muun lautapelin)

Ti 15.11.      Toiminnallinen peli: pelataan slither.io –peliä pädeillä tai kännyköillä jos ei toimi koneilla, päivän paras saa kahvilan lahjakortin

Ke 16.11.    Isolta screeniltä Fifa-turnaus (yläk.), pelihuoneessa Mario Kart –turnaus (alak.), voittajalle palkinto