Naarajärven kirjasto on kaikille avoin lähikirjasto!

Olit sitten asukas, kesämökkiläinen tai paikkakunnalla piipahtava, kirjastomme ovet ovat avoinna tasapuolisesti kaikille! Lompakkoakaan ei tarvitse kovasti raotella, sillä valtaosa palveluistamme ovat maksuttomia.

Kirjastokortilla hyllymetreittäin etuja!

Palveluistamme ja kokoelmistamme hyödyt eniten hankkimalla kirjastokortin. Kortin kylkeen kannatta ottaa tunnusluku, joka on salasanasi kirjaston verkkopalveluihin. Kirjastokortilla voi lainata automaatilta ilman tunnusta.

Aineisto kulkee kirjastosta toiseen!

Jos haluamaasi teosta ei löydy kirjastostamme, se saadaan sinne kyllä. Lainaamasi aineiston voi palauttaa mihin tahansa Lumme-kirjastojen toimipisteeseen. Varauksesi voit noutaa sieltä, mikä on itsellesi kätevintä, eli myös Naarajärven kirjastosta.

Tapahtumia kirjastossa!

Kirjastossa järjestetään satu- ja yhteislaulutuokioita. Järjestettäviä tapahtumia voit seurata etusivun Tapahtumat ja Uutiset -valikoista.