17.3.2020

Kirjastot suljettu 17.3. – 13.4.2020

Valtioneuvoston päätöksellä kuntien kirjastot ja kirjastoautot ovat suljettu 13.4.2020 asti.

Suljettuina ovat pääkirjasto Poleenissa, Jäppilän ja Virtasalmen lähikirjastot sekä kirjastoauto Rietrikki.

Tarkennuksena vielä, että lähikirjastojen omatoimiaika ei ole käytössä, vaan ne ovat kokonaan suljettu.

Pieksämäellä kirjaston aineistoa ei voi palauttaa sulkuaikana. Kulttuurikeskus Poleeni on kokonaisuudessaan kiinni, eli automaatille ei pääse palauttamaan.

Kirjastoaineiston eräpäivät tullaan siirtämään yli sulkuajan (ei laskutettu aineisto) ja varaukset pidetään varattuina hyllyssä.

E-aineistot ovat käytössä normaalisti ja niihin pääset Pieksämäen kaupunginkirjaston sivuilta tai Lumme-Finnasta. Osaan  palveluista tarvitsee kirjautumisen (kirjastokortin numeron ja salasanan).