3.10.2019

Perheiden tiedepäivät kirjastossa 8.11!

Kirjaston lasten- ja nuorten osastolla Perheiden tiedepäivä 8.11 klo 14.00-17.00!

Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto käynnistää perheille suunnatun tiedepäiväkiertueen marraskuussa. Savonlinnan, Pieksämäen ja Mikkelin kirjastoissa vierailevan kiertueen tavoitteena on innostaa perheitä tieteen pariin.

Maailmalla kirjastojen ja kesäleirien yhteyteen järjestetyt Mad Science ja Family Science -päivät kokoavat yhteen perheitä tiedepainotteisen tekemisen ääreen. Myös Suomessa Tekniikan Akateemiset (TEK) on järjestänyt koko perheen tiedepäiviä mm. Kuopiossa, Tampereella ja Turussa. Päivien ohjelmassa on ollut tiedepulmien ratkaisemista ja erilaisia rakentelutehtäviä sekä tutkija Piin (DI Kirsi Puustinen) Tiedeshow.  Kirjastoissa tapahtuvan tiedepäivän ohjelmassa on erilaisia tiedepajoja sekä tutkija Piin vauhdikas Tiedeshow.

Hankkeen toteuttaa tuottaja Saara Vauhkonen. Tapahtumilla on omat sivut Facebookissa.