28.5.2020

Kesäaukioloajat ja muuta informaatiota kesälle

Aukioloajat 1.6. – 31.8.:

Poleeni:

ma-ke 8-18 (palveluaika 11-18)

to-pe 8-17 (palveluaika 11-17

Lehtilukusali:  avoinna aukioloaikoina,

suljettu la

Poikkeukset ja rajoitukset aukiolo- ja palveluajoissa sekä tilojen- ja laitteiden käytössä ovat mahdollisia.

Poleenin kattoremontti vaikuttaa rajoittavasti yläkerran toimintoihin ja neuvontapalveluun.

Paikoitus:

Savontien puolella vanhan kaupungintalon edessä, invapysäköinti Poleenin edessä (Sairaalantie).

Suosittelemme käyttämään Savontiepuoleista sisäänkäyntiä (lehtilukusali)

Neuvonta:

Palvelu pääsääntöisesti puhelimitse numerosta 044 787 4023.

Varauksia ja tideonhakupyyntöjä voi tehdä lomakkeille, jotka palautetaan asiakaspalvelutiskille tai internetin kautta joko sähköpostilla (kirjasto.poleeni@pieksamaki.fi) tai verkkokirjaston kautta (lumme.finna.fi)

Lehtilukusali ja muut kirjastotilat:
Kotipalvelu:

Tarvetta kartoitetaan.

Toimet on tehty asiakkaiden, henkilökunnan ja työmaa-alueella työskentelevien turvallisen asioinnin ja työskentelyn turvaamiseksi ja mahdollistamiseksi.

Jos turvavälejä, kokoontumissuosituksia ja käyttörajoituksia ja turvaohjeistuksia ei noudateta, voimme joutua rajoittamaan lisää tilojen käyttöä, toimintoja ja aukioloaikoja. Ohjeita noudattaen voimme turvata kirjastojen aukiolo ja toiminta hallitusti ja asteittain, annettujen suositusten mukaisesti.

Jäppilä:

Omatoimikirjasto ma-pe 8-18