2.2.2017

Koko kansa lukee 6.-26.2.2017

Helmikuussa Suomen kirjastot, Otava, Tammi ja Schildts & Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville.

Kolmen viikon ajan Riikka Pulkkisen Paras mahdollinen maailma, Merete Mazzarellan Solkattens år, K. K. Alongin Kevätuhrit, Maria Turtschaninoffin Maresi: krönikor från Röda klostret, Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen sekä Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström Eklövin Den falska Bernice -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjastossa.

Kirjoja voi lukea helposti Ellibs-käyttöliittymässä samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Tarkemmat ohjeet e-aineistojen käytöstä löydät tästä linkkistä.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain Lumme-kirjastojen kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 6.-26.2.2017.