11.5.2017

E-kirjaston kielikevät -kampanja – opiskele kieltä ilmaiseksi 8.5.–31.5.2017

Lähde mukaan kieliä oppimaan!

Kampanjan e-oppimateriaalit ovat 8.5.–31.5.2017 Lumme-kirjastojen Ellibs-liittymän etusivulta. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat kirjaston asiakkaiden käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun. Ellibsin e-oppimateriaalit toimivat kaikilla selaimilla, parhaiten tietokoneella tai tabletilla. Materiaalien käyttöä varten tarvitaan kaiutin tai kuulokkeet.

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa kaikkien kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi. Kampanjan aikana asiakkaat voivat vapaasti lainata Lingonetin e-oppimateriaaleja kaikkien kirjastojen Ellibs-kirjastossa. Lingonetin e-oppimateriaaleilla kaikenikäiset oppijat pääsevät kielisuihkuun omalla tabletillaan!

Kielten e-oppimista lapsille ja kieltä jo taitaville

Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia:

LingoPix on lapsille ja vasta-alkajille suunnattu oppimispeli. Oppiminen sujuu kuin itsestään innostavassa visuaalisessa ympäristössä. LingoPix on saatavilla neljällä kielellä: suomi, englanti, venäjä ja ruotsi.

LingoPro on kielen perusteet hallitsevalle aikuiselle oppijalle suunniteltu ohjelma, joka opastaa käyttämään kieltä luontevasti työelämässä. LingoPro on saatavilla neljällä kielellä: suomi, ruotsi, englanti, saksa.

Kirjastot, Ellibs ja Lingonet toivottavat antoisia oppimishetkiä e-kirjastossa!